Izvođenje radova u niskogradnji, proizvodnja, transport i ugradnja svih vrsta asfaltnih masa, usluge iz oblasti geodezije, laboratorijske usluge.

Proizvodnja asfalta

Naša asfaltna baza predstavlja najnovije svjetske trendove u proizvodnji asfaltne mase i nudi vrlo ekonomičnu i učinkovitu proizvodnju različitih vrsta viskokokvalitetnog asfalta koje će zadovoljiti sve zahtjeve tržišta.

Vanjsko uređenje objekta

Koncept poslovanja Demus d.o.o. podrazumijeva iskustvo, fleksibilnost, inovativnost i odlučnost za prolanaženje najboljih rješenja u domenu vanjskog uređivanja objekata. U potpunosti smo opremljeni sa stručnim kadrom i mehanizacijom za izvođenje radova iz oblasti niskogradnje i vanjskogradnje uređenja objekata.

Bavimo se ugradnjom atmosferske i fekalne odvodnje, ugradnjom vodovodnih i kanalizacijskih okna, postavljanjem ivičnjaka u parkovskom i cestovnom okruženju.

Asfalterski radovi

Pored vlastite proizvodnje visoko kvalitetnih asfaltnih masa, bavimo se i ugradnjom asfalta prilikom izrade kolovoznih konstrukcija, te vanjskih uređenja objekata.

Radimo sa najkvalitetnijim materijalima koji zadovoljavaju sve strandarde kvaliteta u skladu sa savremenim građevinskim normama, posebnu pažnju obraćamo na kvalitet samih radova i na rokove izdradnje istih.

Izgradnja i rekonstrukcija puteva

Demus d.o.o. posjeduje višegodišnje iskustvo u niskogradnji sticano u poslovima izgradnje i rekonstrukcije regionalnih, lokalnih i magistralnih puteva. Posjedujemo vlastiti vozni park kamiona i radnih mašina, a sve to potkrepljeno građevinskim iskustvom i stečenim znanjem stručnog osoblja spremnog za najveće izazove u oblasti niskogradnje.

Želite započeti projekat sa nama?

Kontaktirajte nas